Næstved-skuespiller er med i DR’s julekalender: – Jeg er mere spændt end jeg plejer at være

Det er stort for Ditte Ylva Olsen at medvirke i ”Julehjertets Hemmelighed”, som har premiere på DR i dag. Hun glæder sig til at se, hvordan julekalenderen tages imod, og hun håber, at den kan samle hele Danmark.

Næstved-skuespiller er med i DR’s julekalender: - Jeg er mere spændt end jeg plejer at være

DR’s satsning hedder ”Julehjertets Hemmelighed” og foregår i 1800-tallet. På billedet her ses til højre hovedpersonen Karen sammen med sin mor, Gudrun, der spilles af Næstved-skuespilleren Ditte Ylva Olsen. Det gav et sug i maven, da det gik op for mig, at jeg rent faktisk er med i DR’s julekalender. Det er en del af børnenes U-landskalender, og det husker jeg selv, fra da jeg var lille – den skulle man bare have, siger Ditte Ylva Olsen, som Sjællandske har fået en snak med. Foto: Andreas Bastiansen/DR

Karen glæder sig særligt meget til december, hvor hun igen kan være sammen med sin bedste ven, nissen Rumle, der er Lindestrupgaards beskytter og bor på høloftet. Da det går op for Karen og Rumle, at de ikke længere kan være sammen, når Karen lige om lidt fylder 13 år, bliver de fristet til at lave et magisk julehjerte, så de kan forblive venner for altid.