Næstved-reserver smed to føringer

Fodbold: Næstveds 1. divisionsreserver tabte fredagens udekamp i Danmarksserien til VB 1968 efter at have været i front to gange.

Næstved-reserver smed to føringer
Johan Bo Lykkeberg scorede begge Næstveds mål, men det var ikke nok til sejren i Bagsværd. Foto: John Ringstrøm

To gange i 1. halvleg var Næstveds andethold i Danmarksserien foran i Bagsværd mod VB 1968, men det lykkedes alligevel ikke sydsjællænderne at få point med hjem fredag aften.

Johan Bo Lykkeberg var ellers skarp i de første tre kvarter, hvor Næstved-backen først scorede til 0-1 efter en omstilling, som Altay Berk havde erobret og assisteret, men et kvarter senere udlignede værterne.

Bare to minutter senere var Lykkeberg dog igen på pletten. Carl Cordua slog et godt indlæg til Lykkeberg, som trak bolden over til venstrebenet og scorede højt i målet.

– Derfra havde vi egentlig momentum og havde blandt andet et skud på overliggeren fra Victor Koch. Men lige før pausen mistede vores højreback bolden, hvor VB 68 smed et skarpt indlæg ind mod bagerste stolpe, hvor Mads Christiansen desværre lavede et selvmål i forsøget på at cleare, fortæller Næstved-træner Brian Bengtsen.

Der var dermed lagt op til en lige 2. halvleg, men den startede skidt for gæsterne.

– Vi var overhovedet ikke klar og det straffede VB 68 med et hurtigt mål – et skud fra kanten af feltet, som blev rettet af og snød vores keeper Filip Mellbin, siger Bengtsen, der derefter så et hjemmehold lægge sig ned for at forsvare og spille på omstillinger.

Netop dét var værternes opskridt på 3-2-målet efter 58 minutter, hvor den tidligere Lyngby-spiller Mohammad Adnan scorede.

– Vi pressede på resten af kampen og havde nogle store chancer i slutfasen uden succes. Et intenst opgør, hvor vi manglede slutprodukt, siger Næstved-træneren.

Kampen i tal

Danmarksserien

VB 1968 – Næstved: 4-2 (2-2)

0-1: Johan Bo Lykkeberg (24)

1-1: Yusuf Onurlu (38)

1-2: Johan Bo Lykkeberg (40)

2-2: Mads Christiansen, selvmål (45)

3-2: Yusuf Onurlu (47)

4-2: Mohammad Adnan (58)