Næstved har talent

Foto: Mogens Lorentzen

Næstved har masser af talent. Og rigtig meget at byde på. Det vil vi gerne fortælle. Og måske får det nogen til at flytte til Næstved. Der sker meget positivt i Næstved i øjeblikket.

Det siger Næstveds borgmester Carsten Rasmussen, som glæder sig over at hele Sjælland i næste uge »tæppebombes« med info om Næstved. Næstved Kommune og erhvervslivet samarbejder om at udgive tillægget »Næstved har talent«. Det er trykt i 127.000 eksemplarer, og bliver udsendt tirsdag med dagbladet Børsen og fredag med Frederiksborg Amts Avis, NordvestNyt, Dagbladet og Sjællandske.

Branding er vigtig

– Vi har valgt Børsen, fordi vi gerne vil i kontakt med beslutningstagerne rundt i virksomhederne. Det er første gang, at vi satser så stort på branding, men jeg er sikker på, at pengene er givet godt ud. Og det er positivt, at kommunen og erhvervslivet samarbejder om projektet. Det er vigtigt at få nogle investeringer og arbejdspladser til kommunen, siger Carsten Rasmussen til Sjællandske.

Tiden er moden

– Nu er tiden moden. Vi havde før jul et møde, hvor planerne blev drøftet. Og det resulterede i, at erhvervsliv og kommune er gået sammen. Kommunens andel er 250.000 kroner. Nogen vil måske sige, at det spild af penge i forhold til de mange andre opgaver, som kommunen har. Men branding er vigtig, og sælger vi nogle grunde til borgere, der vil bygge et hus og flytte til kommunen, så er målet nået. Alle kommuner kæmper om tiltrække borgere. Derfor er det vigtigt at vi fortæller om vores mange talenter, siger Carsten Rasmussen.