Lokalt værksted får nyt navn

Foto: Anders Ole Olsen
Jens Palm fra Fuglebjerg autoværksted
Jens Palm fra Fuglebjerg autoværksted © Anders Ole Olsen / Sjaellandske Medier

FUGLEBJERG:J.P. Auto er blevet til Bilhuset i Fuglebjerg.

– Stedet er det samme, folkene er de samme, betjeningen er den samme kundevenlige fremtæden – vi ændrer blot navnet, skriver indehaver Jens Palm på den nye hjemmeside for det autoværksted han etablerede i sin garage i 1994, og som siden har vokset sig større, er flyttet til nye lokaler – og nu også har skiftet navn.

– Da jeg begyndte var det mig, der alene tegnede værkstedet. Siden er der ansat tre medarbejdere, så vi i dag er fire, der udgør værkstedet, siger Jens Palm om en del af baggrunden for det nye navn.

Samtidig synes han, at Bilhuset i Fuglebjerg beskriver bedre, hvad det er hans autoværksted kan tilbyde – nemlig reparationer af alle bilmærker. Nye som gamle.

Nemt i hverdagen

Jens Palm har tidligere repareret rigtig mange Saaber, men med det nye navn vil han gerne signalere noget andet.

– Jeg var kendt, som ham der lavede Saaber, men Bilhuset i Fuglebjerg er alle bilmærkers værksted, siger Jens Palm, der dog stadig skriver på sin hjemmeside, at autoværkstedet har speciale i netop Saab – og nu også Peugeot.

Og noget tyder på, at fremtidssikringen af virksomheden virker. Den begyndte for to år siden, hvor det daværende J.P. Auto på grund af pladsproblemer på Fuglebjerglundvej valgte at flytte til den mere synlige placering på Trekanten helt tæt på Slagelse-Næstved vejen, og det har bragt en del nye kunder til. Men der er plads til flere, og Jens Palm håber nu, at det nye navn bliver tømret godt fast på egnen, så folk ved, at de kan få repareret næsten hvilken som helst bil lokalt.

– Det vil lette mange menneskers hverdag, at de ikke længere behøver at køre til de større byer som Slagelse og Næstved, men at de kan få bilen ordnet lokalt, siger Jens Palm.

meje