Hele truppen forlader klubben

Foto: John Ringstrøm
Celine Troes og de øvrige Herlufsholm-spillere har alle meldt sig ud af klubben. Foto: John Ringstrøm
Celine Troes og de øvrige Herlufsholm-spillere har alle meldt sig ud af klubben. Foto: John Ringstrøm

Det ligner et farvel til kvindefodbold på topplan i Herlufsholm Fodbold.

Torsdag sagde cheftræneren for klubbens bedste kvinder i oprykningsspillet til kvalifikationsrækken (lige under Kvindeligaen), Thomas Rune, op og fredag fulgte hele hans spillertrup trop.

Samtlige spillere meldte sig nærmest på én gang i løbet af ganske få timer ud af Herlufsholm Fodbold og dermed er der ingen tilbage til at tage kampen op, når og hvis oprykningsspillet begynder igen efter corona-pausen.

– Det er et nederlag for kvindefodbolden. Men der er blevet løjet for os og talt bag vores ryg. De har lovet os en masse, uden at det sker, og på et tidspunkt når man grænsen, siger holdets anfører, Karoline Ellegaard.

Hun understreger, at alle i truppen er enige om beslutningen.

– VI har hørt, at klubben har sagt nej til at spille i en landsdækkende 1. division, og så ser vi ingen grund til at fortsætte, for vi vil spille så højt som muligt. Derfor den drastiske beslutning, lyder det fra 25-årige Ellegaard, der endnu ikke ved, hvad fremtiden byder på for hende og hendes holdkammerater.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at indhente kommentarer fra Herlufsholms bestyrelse, men vi opdaterer sagen løbende.