Hæderligt sæson- og Hyldebo-punktum

Hæderligt sæson- og Hyldebo-punktum

Efter to sæsoner havde Mikkel Hyldebo fredag aften sidste kamp ved roret for Næstved Herlufsholm 2. divisionsmandskab. Foto: Jens Wollesen

Foto: Foto Jens Wollesen

HÅNDBOLD: Næstved Herlufsholms 2. divisionsherrer fik fredag aften sat punktum for 22/23-sæsonen, da de gæstede Rødovre HK i Rødovre Stadionhal.

Og selvom sæsonens sidste opgør endte med et sydsjællandsk nederlag på 34-27, så var cheftræner Mikkel Hyldebo alligevel rigtig godt tilfreds med sæsonpunktummet, som samtidig var et punktum for Hyldebos tid som træner for Næstved Herlufsholm, da han efter to sæsoner nu takker af for at prioritere familie og arbejde.

– Vi var hårdt ramt af skader og var blandt uden normale stregspillere. Samtidig blev vi ramt af småskader undervejs, så til slut var vi nede på kun at have seks, der kunne spille. På den baggrund synes jeg, vi leverer rigtig flot. Alle kæmper med alt, hvad de har, og så kan jeg ikke forlange mere. Det var et rigtig fint og godt punktum for os alle. Det har været en vanskelig sidste halvdel af sæsonen med et hav af skader og afbud, og alligevel har vi vundet de ”rigtige” kampe og overlevet i 2. division. Så jeg er stolt af drengene, og det er da en smule vemodigt, at det nu var den sidste kamp, lød det efter opgøret fra Mikkel Hyldebo.

Sydsjællænderne, der reelt ikke havde andet at spille for end æren, kom bagud tidligt i kampen og hang efter med en yderst smal bænk, der kun blev smallere undervejs, som blandt andet betød, at Malthe Romme noget uvant agerede stregspiller, hvilket han i øvrigt kom yderst godt fra.

Bagud 16-12 ved pausen kunne det herfra være blevet grimt, men sydsjællænderne kæmpede forbilledligt opgøret igennem, slog aldrig op i banen og kunne tage fra Rødovre med et hæderligt nederlag.

Næstved/Herlufsholm ser ud til at slutte sæsonen tredjesidst på en 10. plads, hvis nummer 11 Ajax København 2 ikke vinder deres sidste kamp mod Furesø.

Under alle omstændigheder er sydsjællænderne sikret en ny sæson i 2. division, hvor Mathias Hansen, der kommer fra Slagelse HK, overtager trænerroret fra Mikkel Hyldebo.

Kamptal

2. division

Rødovre HK – Næstved Herlufsholm: 34-27 (16-12)

Efter to sæsoner havde Mikkel Hyldebo fredag aften sidste kamp ved roret for Næstved Herlufsholm 2. divisionsmandskab. Foto: Jens Wollesen