Flødeboller i stakkevis – og en masse andet guf

På grund af det voldsomme blæsevejr de seneste dage er der endnu ikke kommet skilt op på facaden, og der er leveringstid på skydedøre, så de første dage må man klare sig med en midlertidig indgang.

Men de 50 paller med slik var ankommet og sat på plads, og det var jo ligesom det vigtigst, da Michael Spangsberg fredag klokken 11 slog dørene op til sit første fabriksudsalg på Sydsjælland placeret ved siden af Sengespecialisten i megacentret.

Bag disken stod Maria Laursen, butikschef for alle Michael Spangsbergs nu 12 fabriksudsalg, og Line Duelund Andersen, som er den lokale butikschef.

Gamle venner

Her er kasser med flødeboller fra gulv til loft, bolsjer, vingummi, skum, marcipansnitter, marcipan til selv at lave konfekt af, marcipanbrød, fyldte chokolader, chokoladebarer og gaveæsker. Langt hovedparten er 2. sortering til »fornuftig priser«. Og så er det nye flydende slik kun til voksne lavet på Nørregade bolsjer.

– For flødebollernes vedkommende er det dem, der er blevet skæve, har et lille hul i chokoladen eller fra skiftet mellem det forskellige fyld, så to smage måske er blevet blandet, forklarer Michael Spangsberg, som selv er her på åbningsdagen. Det har flere gamle venner set, og kommer forbi og hilser på.

I første omgang er fabriksudsalget her frem til jul, og der vil være åbent onsdag-lørdag kl. 11-17.