Firmaer vilde med Næstved Stor-Center

Indtil efteråret 2008 pegede kunde- og omsætningstal kun én vej. Finanskrisen satte en kontant stopper for købekraften, og det er ingen hemmelighed at forretningerne i Næstved Stor-Center har haft et par svære år.

– De seneste par år har ikke været fantastiske på nogen måder. Heldigvis oplever vi nu, at omsætningen ikke længere er faldende. Eksempelvis havde en overraskende god april måned. Det var påsken, der hjalp til, siger centerchef Charlotte Schwartzlose til Sjællandske.

Vil til Næstved

Pilgrim og Sony Center flyttede ind omkring årsskiftet. De to forretninger lukkede et par vigtige huller, og det sidste ledige butikslokale er også udlejet til et firma, der ønsker at holde deres navn hemmeligt lidt endnu.

– Indenfor det seneste halve år har vi haft ti henvendelser fra firmaer, der har lyst til at åbne i Næstved Stor-Center. Så mange forespørgsler havde vi ikke hele 2009, konstaterer Charlotte Schwartzlose med tilfredshed i stemmen.

Næstved Stor-Center har 4,7 millioner kunder om året. Det tal var væsentligt højere i 2007. Man jagter stadig de magiske 5 millioner.