Er der en forklaring?

Debat: »Allo, allo« - og havnen
Foto: www.lplusv.dk
Klaus Eusebius Jakobsen
Klaus Eusebius Jakobsen LPLUSV

Debat

næstved: Det er interessant endnu en gang at konstatere, at enighed i Revsbæks optik er noget skidt. Man kan ikke lade være med at tænke på om, det er fordi der ind imellem kan konstateres forskellig stemmeafgivelse i byrådet fra Venstres byrådsgruppes side, at Revsbæk nu , som en lidt skuffet politiker, der har trukket stikket ud i forhold til KV21, må ty til en omvendt argumentation af, hvad man normalt synes er godt.

Så jeg holder fat på at enighed gør stærk, og at der er en borgmester der kan være glad for det ret brede samarbejde, der har været i perioden med mange store og spændende resultater til følge (f.eks. svømmehal, havneudflytning, stop for besparelser for blot at nævne nogle), det kan ikke få mig til at blive bekymret for eget parti – det er jo til borgernes fordel, at et byråd kan nå resultater. Og det tror jeg at vælgerne kan aflæse.

Og er det ikke det vi valgt til?

Ikke at agere politisk børnehave, som man med bekymring ser andre steder.

Som borger behøver man ikke være bange for, at synspunkterne ikke slibes til og brydes – men at nå mål er for de fleste byrådspolitikere vigtigt.

Klaus Eusebius Jakobsen

Byrådsmedlem for R

Gl. Skovridervej 4A,

Næstved