Ugebladet er nu også net-elektronisk

Foto: Niels Bangild

Nu på nettet // Siden midsommer har Sjællandske Medier – der dækker hele Sjælland fra Gilleleje i nord til Vordingborg i syd, Kalundborg i vest og Møns Klint i øst – været på internettet på adressen: sn.dk

Hidtil har Ugebladet alene kunnet lægge enkelt-artikler ud på nettet – men, nu kan du både finde enkelt-artikler, som fortløbende opdateres, og se samtlige sider – et såkaldt e-paper – af Ugebladet elektronisk. Gå direkte til Ugebladet Næstveds hjemmeside på: www.ugebladetnaestved.dk.

Nyskabelsen betyder, at både læsere – og ikke mindst annoncørerne – nu får endnu større glæde af Ugebladets tekst og annoncer, som jo reelt bliver world wide; til glæde ikke kun for de helt lokale; men også for tante Anna i Californien; onkel Frederik på Hawaii og moster Karen i Hobro.

Nu behøver du ikke længere hente fem ekstra-eksemplarer i mediehuset til famille og venner – nu kan du bare give dem adressen på nettet, og efter få klik, kan de enten læse artiklen om dit firma; din forretning; din sjove hobby eller se tilbudene i dine annoncer.