Direktør i SuperBrugsen glæder sig til Irma-varer på hylderne

Tiden er rendt fra Irma, siger direktør i SuperBrugsen Fensmark, Hans Larsen, der glæder sig til at få Irma’s sortiment på hylderne.

Brugsuddeler Hans Larsen ser frem til spændende specialiteter på hylderne efter lukningen af Irma-kæden. Foto: Thomas Olsen

I en af landets største og ældste brugsforeninger, SuperBrugsen Fensmark, ser brugsdirektør Hans Larsen lyst på fremtiden, efter at Coop tirsdag annoncerede at de lukker Irma 1. april. Herefter er det slut med Danmarks ældste dagligvarekæde.

– Tiden er desværre rendt fra Irma. Inflationskrisen har udhulet købekraften og det har gjort ekstra ondt på Irma, der har en lang række luksusprodukter på hylderne, siger Hans Larsen i en pause fra skiferien i Sydfrankrig.

Han glæder sig derimod til at få flere Irma-varer på hylderne.

– Kaffen har vi allerede, så jeg glæder mig til Irma’s lækre vine og spændende specialiteter på hylderne i Fensmark og i Glumsø. Kunderne har efterspurgt flere Irma-varer og det ønske kan vi opfylde nu.

Større rokade

Lukningen af Irma er en del af en større rokade i Coop-koncernen, der blandt andet skal samle de største butikker i kæderne Kvickly, SuperBrugsen og Irma i én butikskæde under navnet Coop.

Det giver mening for Hans Larsen, så længe den selvstændigt drevne brugsforening beholder sin selvstændighed.

– Vi er blevet forsikret om at vi beholder vores selvstændighed og fortsat ledes af en medlemsvalgt bestyrelse. Derfor kan vi fortsætte med egen slagter, delikatesse og røgeri og egen vinimport, tilføjer brugsuddeleren, som efter en kortvarig flirt med Dagrofa og Meny, vendte tilbage til Coop 1. januar 2019.

Sjællandske har også været i kontakt med varehuschef i Kvickly Næstved, Per Kristensen, om de forestående forandringer i Coop. Han har ingen kommentarer og henviser i stedet til koncernens pressetjeneste.

I Næstved lukkede byens Irma på Dania i april 2018.

Brugsuddeler Hans Larsen ser frem til spændende specialiteter på hylderne efter lukningen af Irma-kæden. Foto: Thomas Olsen