Bundhold vil selv klare ærterne

Bundhold vil selv klare ærterne

Oliver Romme blev topscorer for Næstved Herlufsholm med 10 mål i kampen mod IF Stadion. Et enkelt blev sat ind på straffekast. Foto: Claus Rasmussen

Foto: Claus Rasmussen

HÅNDBOLD: Næstved Herlufsholm har kun vundet tre 2. divisionskampe i denne sæson, og som ventet kunne sydsjællænderne heller ikke stille det store op i mandagens udekamp mod rækkens nummer tre fra IF Stadion.

Topholdet vandt 30-18 efter 14-8 ved pausen, og reelt var der aldrig spænding om udfaldet.

– De lægger et stort pres på os fra start og dræber os på fysikken, siger Næstved Herlufsholms træner Mikkel Hyldebo, der var tilfreds med indsatsen – men ikke med spillet.

– Vi lykkedes ikke med de ting, vi gerne ville. Men der bliver fightet og knoklet – og så synes jeg, Oliver Horst udmærker sig og forsøger at drive angrebsspillet frem, siger han.

Næstved Herlufsholm måtte undvære Nicklas Færgegaard på grund af sygdom, men han er forhåbentlig tilbage, når TMS Ringsted kommer på besøg i Herlufsholm Idrætscenter i næstsidste spillerunde på lørdag.

Sydsjællænderne har stadig brug for to point for at sikre sig en ny sæson i rækken ved egen kraft, og det er det store mål at klare ærterne selv.

– Vi vil selv afgøre det. Og vi vil ikke slutte med de seks point, vi har nu, siger Mikkel Hyldebo.

De direkte nedrykningspladser går til de to bedste hold fra Ajax på grund af storklubbens konkurs, mens Dianalund/Tersløse ligger til at få sæsonen forlænget med kvalifikationskampe for at blive i rækken.

Forleden vandt DTH dog på udebane over HØJ, og dermed har de stadig chancen for at overhale Næstved Herlufsholm. Det kræver dog, at vestsjællænderne får tre point mere end sydsjællænderne i de sidste to kampe.

– Jeg vil ikke sige, at vi har nerver på. Vi havde da ikke lige regnet med, at DTH ville vinde hos HØJ, men det fylder ikke så meget. Vi fokuserer mere på os selv og på at skaffe de piont, der skal til, siger Mikkel Hyldebo.

Kampen i tal

2. division, mænd

IF Stadion – Næstved Herlufsholm: 30-18 (14-8)

Målscorere for Næstved Herlufsholm: Oliver Romme 10, Kasper Rasmussen 3, Frederik Lohse 2, Simon Østergaard, Oliver Vallebo og Oliver Horst 1.

Stillinger undervejs: 6-3, 8-4, 19-12, 24-15.