Årets valgøl blev en Heunicken

Onsdag kan man skylle valgkampens valgflæsk ned med en valgøl. Illustration: Kongebryg
Onsdag kan man skylle valgkampens valgflæsk ned med en valgøl. Illustration: Kongebryg

Der er lagt op til en usædvanlig begivenhed, når bryggeriet og spillestedet Kongebryg onsdag 29. maj lægger lokaler til en aften med snak om politik og valg, smagning af særligt valg-øl suppleret med professionel underholdning.

Det er et åbent arrangement for alle – uanset politisk præference – og aftenen starter kl. 17.30. Adressen er Kongebryg, Kasernevej 21 i Næstved. Den socialdemokratiske folketingskandidat Magnus Heunicke fra Næstved-kredsen introducerer denne aften en særlig valg-øl, der er produceret på bryggeriet på den gamle kaserne i Næstveds østlige udkant. Der er tappet 500 halvliters flasker af bryggen, der har fået navnet »Heunicken«. Skulle oplaget ikke række, så har bryggeriets brew pub deres øvrige bryg klar i hanerne.

Journalisten og stand-up komikeren Sebastian Dorset bidrager også til aftenens underholdning på Kongebrygs scene. Magnus Heunicke giver i løbet af aftenen en kort politisk orientering her kort før valget til Folketinget. Men han glæder sig også til at tale med gæsterne og svare på spørgsmål om Socialdemokratiets politik og sine egne mærkesager.