25-årig springer ud som ny købmand i Rema 1000

Købmand: Rema 1000 på Parkvej 140 i Næstved får ny købmand 8. februar. Jakob Rasmussen giver nøglerne til butikken videre til købmandsdebutanten Oliver Nyholm Hansen, som nu skal stå i spidsen for butikken.

25-årig springer ud som ny købmand i Rema 1000

25 år og ny selvstændig købmand i Rema 1000. Oliver Nyholm Hansen er mere end klar til at overtage nøglerne på Parkvej 140. Privatfoto

Næstved: Med seks butikker og yderligere to på vej er Næstved en rigtig Rema 1000 by. Og nu skiftes der købmand på Parkvej. 25-årige Oliver Nyholm Hansen overtager rollen som købmand. Trods sin unge alder stempler han ind med mere end 10 års erfaring fra Rema 1000. Han begyndte nemlig som ungarbejder i Rema 1000 i Strøby Egede, hvor han de seneste fire år har været souschef.

Den kommende købmand bor i Næstved sammen med sin kæreste Emma, og det har længe været en stor drøm for Oliver Hansen at overtage en butik i lokalområdet – den er nu gået i opfyldelse:

– Jeg glæder mig utrolig meget til at byde både gamle og nye kunder velkommen i butikken, ligesom det bliver spændende at arbejde sammen med en masse nye kollegaer. Som kommende købmand ser jeg meget frem til selvstændigheden i det daglige arbejde, hvor jeg kan sætte mit præg på butikken, siger Oliver Hansen.

Stor passion

Selvom det er første gang, at Oliver Hansen skal være købmand, afspejler netop selvstændigheden sig i den kommende købmands fokusområder. Med sine mange års erfaring i Rema1000 skjorten er Oliver Nyholm Hansen nemlig bevidst om, hvad det kræver at være den lokale købmand:

– Jeg har altid haft et stort fokus på vores frugt- og grøntafdeling. Det tager jeg selvfølgelig med til Næstved, men mine kollegaer og jeg vil også have fokus på det brede sortiment af varer, vi har i Rema1000, siger Oliver Hansen.

Foruden at være Rema 1000 købmand helt ind i hjertet, er Oliver Nyholm Hansen også et udpræget familiemenneske. Han nyder nemlig at bruge fritiden sammen med familie og venner – og så er fodbold hans store passion.

På overtagelsesdagen onsdag den 8. februar holder butikken holder lukket i forbindelse med overtagelsen.

Rema 1000 åbnede sine første to butikker i Danmark tilbage i 1994. I dag har den norskejede discountkæde 363 butikker på tværs af landet, som alle drives efter en franchisemodel med lokale, selvstændige købmænd i spidsen.

25 år og ny selvstændig købmand i Rema 1000. Oliver Nyholm Hansen er mere end klar til at overtage nøglerne på Parkvej 140. Privatfoto