Toppolitikere klar til vælgermøde i Lyngby Storcenter

Pia Kjærsgaard, Rasmus Jarlov, Joachim B. Olsen, Klaus Riskær Pedersen og Lyngbys egen Simon Pihl er blandt de 11 deltagere i vælgermødet på lørdag.

FV19 Stram Kurs, Alternativet og Kristendemokraterne nåede ikke at melde sig i tide, men ellers er der fuldt program, når Lyngby Storcenter og Det Grønne Område i fællesskab er vært ved den traditionsrige politiske markedsdag på Lille Torv i Lyngby Storcenter – en markedsdag, der i år afsluttes med et godt, gammeldagsvælgermøde samme sted.

Markedsdagen finder sted kl. 10.30-14.00, og her vil man kunne møde politikere og partisoldater, der helt sikkert ikke kun deler ud af politiske løfter og paroler, men også bolsjer og andet politisk merchandise.

Kl. 14-16 er der vælgermøde. Ligeledes på Lille Torv.

Her kan man møde en lang række kendte, fremtrædende politikere – som Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF), erhvervsminister Rasmus Jarlov (K), Joachim B. Olsen (LA) og Klaus Riskær Pedersen.

De skal diskustere politik med Lyngbys viceborgmester Simon Pihl Sørensen (S), Charlotte Munch (V), Ibrahim Benli (EL), Claus Svenningsen (NB), Joachim Schiødt (SF), Stinus Lindgreen (Rad.) og Mads Palsvig (JFK21).

Hver politiker indleder med at præsentere sig selv i et minuts tid, og så skal der ellers diskuteres ud fra emner, der har en lokal relevans i Lyngby-Taarbæk:

Klimaet, udligningsordning/kommunens økonomi, indbrud/kriminalitet/tryghed og normeringer i daginstitutioner.

Det er Det Grønne Områdes redaktør, Lars Schmidt, som styrer slagets gang, og ønsker man at inspirere ham med spørgsmål inden for ovennævnte fire kategorier, kan man gå ind på Lyngby Storcenters side på Facebook, finde opslaget om vælgermødet og i kommentarfeltet skrive sine spørgsmål.

Alle er velkomne til at overvære vælgermødet og besøge den politiske markedsdag i Lyngby Storcenter.