Temaaften for forældre om Puff bars

LTU og Headspace inviterer alle forældre i Lyngby-Taarbæk til til temaaften

Bliv klogere på de unges nye dille - puff bars

Det er let for de unge at få fingrene i de ulovlige puff bars, som for tiden trender. En puff bar er en nikotinholdig engangs-e-cigaret, som skal smides ud efter et bestemt antal sug i e-cigaretten. Flere og flere unge bruger dem. De fleste sender en besked til en Snapchat- eller Instagram-profil, som så sælger det til dem.

Temaaften finder sted den 26. april fra kl.17-19 i Undergrunden.

Den første time er der oplæg fra Center for digital pædagogik, Kræftens bekæmpelse og områdebetjenten. Center for digital pædagogik vil fortælle om de sociale mediers slagside og fortælle om de kanaler de unge er på. Kræftens bekæmpelse vil komme med seneste viden om puff bars og afhægigheden heraf, og områdebetjenten vil fortælle om den juridiske del af det. I den anden time tager vi en debat, hvor I som forældre kan dele bekymringer og stille spørgsmål. Der vil være et panel bestående af: Områdebetjenten, Center for digital pædagogik, Kræftens bekæmpelse, folkeskolelærere, gadeplansmedarbejdere, LTU og Headspace.

Arrangementet er gratis, og det gælder forældre for teenagere i Lyngby- Taarbæk kommune. Man skal være tilmeldt arrangementet for at deltage. Selvom der står elev i feltet ved tilmelding, skriver I bare jeres navn og cpr-nummer som forældre.

Tilmelding på: https://www.ltu.dk/SubjectClass/b2b8593677fb417288b56a50fbe647e5