Ska og metal på Templet

De tre "Ska-bands" Pixslips, Patchanka og Mean Bo Green spiller i aften op til dans på Templet, mens der i morgen er dødsmetal på programmet

Foto: Peter Hansen

MUSIK I denne weekend er der ikke nogen stille, rolige og akustiske koncerter på Templet i Lyngby. I stedet bliver der i aften festet igennem med "ska-musik", mens der i morgen bliver budt på tung og hård dødsmetal.

"Ska-musik" er en mere festlig udgave af punk-musikken, komplet med horn og reggae-stemning, og i aften bliver den udført af de tre yderst talentfulde grupper Pixslips, Patchanka og Mean Bo Green.

Alle tre bands er relativt unge, men de er begyndt at husere mere og mere i den københavnske undergrund det sidste stykke tid, og Patchanka er pladeaktuelle med "Set things in Motion".Koncerten koster 65 kroner, og så skal man sikkert også regne med et vist slid på danseskoene – det er nemlig svært at sidde stille, når ska-musikken først er gået i gang.

Billetter kan købes i døren eller igennem BilletNet.

Dødsmetal lørdag

Hvis man godt kan lide sin musik hårdere og tungere, end hvad ska"en kan byde på, så er det i morgen, at man skal dukke op på Templet. Her er der nemlig "Død og druk"-aften, når en række bands leverer dødsmetal for fuld udblæsning.

Rectobile (et lokalt band), The Stalk of Death, Stilhed og Megalomania 999 står for musikken på en aften, hvor det sikkert vil være meget fornuftigt at tage et par ørepropper med.

Billetter koster 50 kroner.