Science Festival giver gode ideer og godt samarbejde

Årets Science Festival blev skudt i gang med speeddating for skoler og virksomheder hos Topsoe

Lyngbyhjerner til speeddating hos Tosoe
I løbet af formiddagen har repræsentanter fra grundskoler og ungdomsuddannelser på skift været forbi de deltagende virksomheders borde til ultrakorte snakke om mulige temaer, projekter og former for samarbejde.

Science Festival 2023 for virksomheder, organisationer og skoler i Lyngby-Taarbæk Kommune startede tirsdag med et speeddating-arrangementet, hvor deltageren har mulighed for at møde hinanden og forhåbentlig gå hjem med en masse ideer til nye skole-virksomhedssamarbejder med fokus på naturvidenskab og bæredygtighed for børn og unge i kommunen.

I løbet af formiddagens arrangement var repræsentanter fra grundskoler og ungdomsuddannelser på skift forbi de deltagende virksomheders borde til ultrakorte snakke om mulige temaer, projekter og former for samarbejde.

”Der er altid en fantastisk energi i lokalet når vi afholder speeddating i forbindelse med Science Festival, og det virkelig fedt at mærke, at alle er så engagerede i de nye mulige samarbejder, at samtalerne er så svære at stoppe igen, når de først er i gang”, siger medarrangør og projektleder Marie Juul Madsen fra Science City Lyngby i en pressemeddelelse.

Efter speeddatingen kan alle deltagere ønske tre favorit samarbejdspartnere, hvorefter det er Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommunes opgave at matche deltagerne på bedste vis.

Science Festival afholdes for 8. gang i Science City Lyngby og Lyngby-Taarbæk Kommune som en del af en længerevarende indsats om at fastholde og øge interessen for naturvidenskab, IT – og nu også bæredygtighed – blandt børn og unge.

Topsoe, Aquaporin, Windspace, Geo, Lyngby Storcenter, DTU Food/TinyFarms, Danske Bank, Lyngby Boldklub, Lyngby-Taarbæk Forsyning, Lyngby-Taarbæk Kommune, Fuglsanggårdsskolen, Trongårdsskolen, Virum Skole, Lyngby Private Skole, Sankt Knud Lavard Skole, Virum Gymnasium, Lyngby Gymnasium og H.C. Ørsted Gymnasiet.