På søndag er der udsigt til sæsonrekord, når Næstved gæster Lyngby Stadion

Nedturen for Lyngby stoppede i kampens sidste minut. Lyngby Boldklub vandt 2-1 over FC Roskilde og lever stadig i håbet.

Foto: ©Per Kjaerbye
[DK=20190512: Frederik Gytkjær, Lyngby BK til 1-1]
  [UK=20190512: Frederik Gytkjær, Lyngby BK]
[DK=20190512: Frederik Gytkjær, Lyngby BK til 1-1] [UK=20190512: Frederik Gytkjær, Lyngby BK] ©Per Kjaerbyefodboldbilleder.dk

fodbold Efter nederlag til Thisted, uafgjort mod HB Køge og nederlag til Fremad Amager trods en føring på 3-0 kort inden pausen syntes løbet kørt for Lyngby i kampen om tredjepladsen i 1. division og dermed en playoff kamp om en billet til Superligaen.

Men søndagens sejr på 2-1 over FC Roskilde, mens Næstved kun fik uafgjort mod FC Helsingør, tændte et lille håb om, at der stadig er noget at kæmpe for. Netop Lyngby og Næstved tørner sammen på søndag kl. 13.45 på Lyngby Stadion, og det må blive en kamp, der får billetsalget til at blive rødglødende.

Inden opgøret har Fremad Amager på tredjepladsen 50 point, Næstved 49 og Lyngby og Fredericia begge 46 point.

I kampen mod Roskilde burde Lyngby have sat tingene på plads i 1. halvleg, men Jeppe Kjær, Danni König og Emilio Simonsen måtte nøjes med at være lige ved og næsten. I stedet kom Roskilde foran 1-0, da Nicolai Jessen opsnappede en fejlaflevering og fik frit løb til at score til 1-0.

Efter pausen var Nicolai Jessen tæt på at blive dobbelt målscorer, men Thomas Mikkelsen var på sin plads i Lyngby-målet.

Lyngby pressede på, og Emilio Simonsen, Jesper Christjansen, Martin Ørnskov og Frederik Gytkjær havde kvalificerede afslutninger. Med 10 minutter igen kom belønningen endelig, da Frederik Gytkjær kom først på en aflevering og prikkede bolden i mål. Og i det 90. minut skete forløsningen, da Danni König var første mand over en halvklaring af Roskildes målmand og headede bolden i mål til 2-1.