Oplev før DM-koncert med Lyngby-Taarbæk brassband i Buddinge Kirke

Så blæses der igen til koncert med Lyngby-Taarbæks lokale brassband

koncert Mandag den 4. november kl. 19.00 bydes til fælles Før DM-koncerter med Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB), Dania Brass Band og FDF Gladsaxe Brass Band.

Da Musikskolens sal og Ny Lyngbygård blev lukket ned i maj pga. skimmelsvamp og dårligt indeklima, afholdes Før DM-koncerterne i år i Buddinge Kirke, Buddingevej 293, 2860 Søborg.

Koncerterne er opvarmning til DM Brass 2019, der finder sted fredag den 8. og lørdag den 9. november, i Aarhus Musikhus. Her mødes landets absolut bedste brass bands til kampen om det danske brassbandmesterskab, samt retten til at repræsentere Danmark ved Europamesterskaberne for brass bands 2020.

Det lokale Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB) møder op til DM for brass bands 2019, i håbet om at vinde titlen som Danmarks bedste brass band tilbage til Lyngby-Taarbæk – sidste år blev det til en flot 2. plads.

Koncerterne på mandag er de sidste offentlige generalprøver for de tre bands, hvor de præsenterer deres selvvalgte musikstykker, samt pligtstykkerne for henholdsvis Elite divisionen (LTBB), 1. division (Dania Brass Band) og 3. division (FDF Gladsaxe Brass Band). Der er fri entre til koncerten

På dirigentpodiet for LTBB står den hollandske dirigent Erik Janssen, der de seneste uger har forberedt det lokale brass band til succes ved DM Brass 2019, sammen med den daglige bandtrainer Michael Aaberg Thomsen.

Følg også med i LTBB's DM-forløb på www.facebook.com/ltbb.dk

/sig