Nyt firma sætter fokus på trivsel på jobbet

Det nye firma Lifeatwork håndterer blandt andet Corona bekymringer, stress, konflikter og mobning på arbejdspladsen

Nyt firma sætter fokus på trivsel på jobbet
Daniel Jensen og Lyngby-drengen Henrik Ølgaard har startet firmaet Lifeatwork i Lyngby. Pressefoto
Daniel Jensen og Lyngby-drengen Henrik Ølgaard har startet firmaet Lifeatwork i Lyngby. Pressefoto

Nyt firma i Lyngby vil skabe bedre trivsel på arbejdspladerne. Firmaet hedder Lifeatwork og er et nyt koncept, som vil reducere sygefravær, forebygge stress, øge arbejdsglæden og samtidig øge virksomhedens bundlinje.

I spidsen står Daniel Jensen og Lyngby-drengen Henrik Ølgaard som udviklingskonsulent, psykoterapeut, og som samlet har 50 års erfaring fra erhvervslivet som leder, chef og direktør.

Fokus hos Lifeatwork er personlige udviklingssamtaler med den enkelte medarbejder på arbejdspladsen, på samme måde som nogle virksomheder har tilknyttet en massør eller fysioterapeut, skriver firmaet i en pressemeddelelse.

"Hos Lifeatwork tror vi på, at det er i nærmiljøet, på arbejdspladsen, at vi skal gøre en forskel for at reducere sygefravær, forebygge stress og øge arbejdsglæden," siger Henrik Ølgaard, udviklingskonsulent og tidl. CFO hos Nestlé i følge Lifeatwork's pressemeddelelse.

Lifeatwork arbejder med evidensbaserede metoder, hvor der er fokus på både personlige udviklingssamtaler og øvelser på arbejdspladsen. Medarbejderen modtager desuden en personlig værktøjsbog indeholdende forskningsbaserede stresstests, metodiske øvelser, der kan praktiseres på arbejdspladsen og effektmålinger, som viser de personlige gevinster, skriver firmaet.

Jk