Nyt DM til Holte Holtes “Team Pack Tech” vandt på ny Danmarksmesterskabet i kajakpolo

Foto: Per Rasmussen

HOLTE | De forsvarende Danmarksmestre i kajakpolo "Team Pack Tech" fra Holte Roklub lå nr. 3 inden afgørende runde af DM-2006, der blev afviklet i Odense, og havde dermed et svært udgangspunkt, men kunne fortsat selv afgøre mesterskabet ved at vinde de sidste 4 kampe.

Første kamp blev vundet 6-0 imod København. 2. kamp var mod ærkerivalerne fra Skovshoved, der blev slået med 4-3. Den 3. kamp mod Silkeborg, der har 3 landsholdspillere på holdet vandt Holte med hele 7-3, hvilket betød at Holte pga. en bedre målscore end Silkeborg kunne nøjes med uafgjort i den sidste kamp mod Odense. Holtes mandskab havde kun 20 min. pause imellem 3. og 4. kamp, men formåede alligevel at tæmme et ellers velspillende Odense mandskab, der først i allersidste minut fik udlignet til 4-4.

Dermed kunne spillerne fra Holte for 2. gang i træk og 4. gang ialt hjemføre trofæ og medaljer til Holte.

Holtes André Korshin udtalte efter sejren:

" Det kom som en kæmpe overraskelse for os alle, at vi kunne vinde igen i år. Vi har haft en hård sæson både i foråret, henover sommeren og her i efteråret. Vi har spillet 13 stævner, heraf 8 internationale med 3 finalepladser en 3. og en 4. plads.

Vi har spillet turneringer i Holland, Tyskland og Italien og senest været til EM for klubhold i Madrid, hvor vi blev nr. 12. Vi har virkeligt kunne løfte det brede i niveau på holdet ved at spille så mange kampe sammen.

Jeg tror vi denne sæson har spillet op imod 80 kampe og har kunnet gøre dette takket været vores gode sponsor fra Pack Tech og støtte fra klubben samt fra Søllerød kommune".