Min forfaders musik

27. marts i Sorgenfri Kirke byder Lyngby-Taarbæk Musikforening på sjældent hørte strygekvartetter

Oplev musikalsk arvegods i Sorgenfri Kirke

KONCERT Mandag 27. marts klokken 19.30 i Sorgenfri Kirke byder Lyngby-Taarbæk Musikforening på sjældent hørte strygekvartetter spillet af Van der Pals Quartet.

Tobias van der Pals er cellist i Van der Pals Quartet, og så er han grandnevø til den dansk-hollandske komponist Leopold van der Pals.

“At hans forfader var komponist, har Tobias vist længe, men hvor meget god musik, Leopold van der Pals egentlig havde komponeret kom noget bag på Tobias. I år 2000 fandt Tobias van der Pals ikke mindre end 252 værker af Leopold van der Pals i et arkiv i Schweiz. Siden opdagelsen har Tobias van der Pals arbejdet med den musikalske skat, som Leopold van der Pals efterlod sig,” skriver Lyngby-Taarbæk Musikforening i en pressemeddelelse.

Ved denne koncert spiller Van der Pals Quartet to strygekvartetter af Leopold van der Pals samt Debussys farverige strygekvartet.

Billetter til koncerten til 130 kroner sælges i døren.

Jk

27. marts i Sorgenfri Kirke byder Lyngby-Taarbæk Musikforening på sjældent hørte strygekvartetter spillet af Van der Pals Quartet. Pressefoto