Lyngbys kvinder tabte til tophold

Frederikshavn Fox snød Lyngby HK's kvinder i slutminutterne. Træner Jakob Fryd er dog tilfreds med sine spilleres indsats

Af Theis M. Otzen

Lyngby HK's kvinder løb i et nederlag til 1. divisions favoritter fra Frederikshavn Fox. 25-20 vandt nordjyderne med på hjemmebanen i Frederikshavn. Lyngby HK var ellers kampen igennem rigtig godt med, men hen imod slutningen af kampen slap kræfterne simpelthen op. Holdet var med 12 minutter tilbage foran 20-18, men røg så ind i en regulær scoringskrise og blev løbet over ende af Frederikshavn Fox, der scorede syv mål på stribe.

"Det er sådan en dag, hvor vi kan slå dem, men det gør vi desværre ikke. Vi mangler lidt fantasi i slutningen og løber tør for ideer," siger Jakob Fryd, der er cheftræner for holdet.

Kampen mod Frederikshavn Fox var Lyngby HK's anden kamp i denne sæson. Den første blev vundet i Slagelse i sidste weekend, og samlet set er Jakob Fryd godt tilfreds med sine spilleres indsats.

"Vi havde ikke regnet med at få hente pointe de første gange, så det er klart godkendt. I den første kamp spiller vi dårligt, men vinder, og mod Frederikshavn spiller vi godt, men taber desværre," siger Jakob Fryd. Forventingerne til sæsonen er at ende i den bedste halvdel af tabellen. "Vores umiddelbare forventninger er at ende i top syv. Det er der så også rigtig mange af de andre hold, der også gerne vil," siger Jakob Fryd. I den kommende runde møder Lyngby HK Øresund, og her er målet en sejr.

"Den kamp skal gerne give to point. Det pres vil vi gerne ligge på os selv," konstaterer Jakob Fryd.