Lyngby forstærker truppen, kort inden transfervinduet lukkede

Lyngby Boldklub har skrevet kontrakt med en back og en midtbanespiller og udlejet Zean Dalügge til HB Køge.

Lyngby forstærker truppen, kort inden transfervinduet lukkede

Zean Dalügge har haft en svær tid i Lyngby med mange skader siden skiftet fra Esbjerg. Nu har han udsigt til mere spilletid i HB Køge.

Foto: ©Claus Birch
Zean Dalügge har haft en svær tid i Lyngby med mange skader siden skiftet fra Esbjerg. Nu har han udsigt til mere spilletid i HB Køge. Foto: Claus Birch

Lyngby Boldklub havde nogle travle dage, inden transfervinduet lukkede 31. januar.

Samme dag kunne klubben meddele, at den har skrevet en aftale på 2½ år med midtbanespilleren Parfait Bizoza, der er hentet i Vendsyssel.

23-årige Bizoza kom til Vendsyssel i sommeren 2021 og nåede at spille 41 kampe. Han har tidligere spillet for den russiske klub FK Ufa og for Raufoss IL og Aalesund i Norge.

Lyngby har desuden hentet 20-årige William Kumado i FC Nordsjælland og udstyret den talentfulde højre back med en kontrakt frem til sommeren 2025. Kumano er udset til at kæmpe med Mikkel Juhl om pladsen som højre back, der er blevet ledig efter Kasper Jørgensens skifte til AaB.

Til gengæld har Lyngby sagt foreløbig farvel til Zean Dalügge, der er udlejet til HB Køge i resten af sæsonen. Den tidligere Esbjerg-spiller var også udlejet i efteråret til Leiknir Reykjavik, hvor han spillede 12 kampe og scorede fire mål.