Lokale elever vinder Skole OL 2021 5.d fra Fuglsanggårdsskolen vinder årets udgave af det virtuelle Skole OL 2021.

Lokale elever vinder Skole OL 2021
  5.d fra Fuglsanggårdsskolen vinder årets udgave af det virtuelle Skole OL 2021.

Skole Guld til Lyngby.

5.d fra Fuglsanggårdsskolen blev kåret som vinderne fra 5. årgang i det landsdækkende virtuelle Skole OL 2021. Værterne Jonas Madsen og Sofie Østergaard fra DR Ultra udråbte 5.d fra Fuglsanggårdsskolen som vindere, under den store finalefest på Teams.

Skoleleder Mette Lund Thomen og klasselærer Camilla Garfort overrakte den lykkelige klasse deres præmie, som består af to dage i Børnenes Hovedstad: En dag i Wow park, en dag i Badeland Lalandia, overnatning i feriehuse i Lalandia, LEGO fabriksbesøg og forplejning og transport fra Virum.

"Som klasselærer er jeg pavestovt over min klasse. De har lagt mange kræfter i at blive gode i alle disciplinerne, vi har trænet, talt taktik, forbedret tider og øvet os hver dag. De har løftet og støtte hinanden hele vejen frem mod finalen. Det er slet ikke til at se, at denne klasse for et øjeblik siden var adskilt i fem måneder og sad alene hjemme bag en skærm. Skole OL har styrket vores fællesskab. Klassens sammenhold og vilje til at lykkes har givet dem den her sejr. De er en helt fantastisk klasse, og jeg er en meget stolt og glad klasselærer. Vi har udfordret os selv, blevet ved og gjort det sammen hele vejen. Sejren er så velfortjent," siger klasselærer Camilla Garfort.

Også eleverne er stolte over sejeren og hele klassens arbejdsindsats.

"Det har været mega fedt at være med i Skole OL," siger Joanna Malou Jespersgaard fra 5.d, og Nicoline Holck Pape Olsen siger det sådan her:

"Det har givet os et bedre fællesskab. Det har været hårdt, men rigtig sjovt."

I alt har 1.500 klasser og 30.000 elever deltaget. I løbet af tre uger dystede klasserne sammen som et hold i en række sjove og udfordrende konkurrencer, der bestod af styrke, hurtighed, udholdenhed, balance, samarbejde og kommunikation, motorik og kropsforståelse, præcision, timing og kreativitet.

I det virtuelle univers indsendte klasserne deres resultater, når de havde gennemført konkurrencerne.