Italiensk jazzdiva gæster Sophienholm

Søndag 15. juli er der mulighed for et genhør med Steen Rasmussen Quinteto, der i år har den italienske sangerinde Barbara Casini med som solist, når de spiller i parken.

Foto: ANDREAPAOLETTI

MUSIK Et af de bedste bud på brasiliansk inspireret musik herhjemme Steen Rasmussen Quinteto gæster igen i år Sophienholms park. De har netop udgivet albummet Canta, som fik disse ord med på vejen af anmelder Ivan Rod:" Han har demonstreret det gang på gang – live og på album – at han forstår og kan forvalte bossanovaens sjæl", " Musikken på Canta er som fremelsket med en naturlig autenticitet. Den lever, swinger, drager, er teknisk på højt niveau, kunstnerisk lige i skabet!"

Med på albummet er den italienske sanger og guitarist Barbara Casini, som bl.a. arbejder sammen med pianisten Stefano Bollani.

I anledning af pladeudgivelsen er orkesteret på en mindre Danmarks turne med Barbara Casini, og lægger i den forbindelse vejen forbi Sophienholm på søndag den 15. juli kl. 14.

Casini er særdeles fortrolig med bossanova og synger, udover sit smukke italienske, også på portugisisk. Hun er derfor en oplagt solist for det brasiliansk inspirerede orkester, der udover kapelmester Steen Rasmussen på piano, består af Lis Wessberg trombone, Jacob Andersen Percussion, Fredrik Damsgaard bas og Jonas Johansen trommer.

Der gratis adgang til koncerten, der rykker indenfor, hvis vejret skulle skifte fra de sydlandske temperaturer til det mere kølige og våde nordiske klima./sig