Ingen skolesammenlægning i budgetoplæg

De konservative og SF mener fortsat, at der hersker tvivl om, hvorvidt Lindegårdsskolen og Lundtofte Skole skal lægges sammen. Det afviser Borgmester Søren P. Rasmussen (V)

Foto: Signe Steffensen

I dagens udgave af Det Grønne Område kan man læse, at borgmesteren har droppet forslaget om en evt. sammenlægning af Lundtofte Skole og Lindegårdsskolen. Alligevel er der fortsat tvivl om det kontroversielle forslag. I borgemsterens godt 22 sider lange budgetoplæg fra den 6. september kan man nemlig på en af de sidste sider under punktet ledelseskortlægning læse "Sammenlægning Af Lundtofte og Lindegårds skoler". Den samme formulering er brugt under punktet om anlægsbudgettet i forbindelse med om- og udbygningsplanerne af de sidste tre skoler (Hummeltofte, Lindegård og Lundtofte).

En formulering, der oven på den sidste uges debat om det kontroversielle regneeksempel, har fået de konservatives Sofia Osmani op af stolen og SF's Morten Normann Jørgensen til at kalde borgmesteren for dobbeltmoralsk.

Borgmesteren selv er ærgerlig over, at han har skabt unødig forvirring. Han fastholder, at forslaget om at sammenlægge de to skoler er endegyldigt ude af forhandlingerne.

"Det gik meget stærkt, da vi skulle have budgetforslaget ud i går, og de to linjer er nu helt fjernet fra oplægget," siger borgemster Søren P. Rasmussen, der hurtigst muligt vil sørge for, at der bliver lagt et nyt eksemplar af budgetoplægget på kommunens hjemmeside.