Lokalfodbold: Ingen point, men mange penge

Lundtofte Boldklub tabte weekendens kamp, men fik 100.000 kroner af Forældreforeningen til sit ungdomsarbejde. Taarbæk fik klø i topkampen i Serie 1.

Bestyrelsesmedlem Henrik Ekstrand modtog pengegaven af Jørgen Olsen fra Forældreforeningen.

Med endnu et nederlag – denne gang til Snekkersten – røg Lundtofte Boldklub ned på sidstepladsen i Sjællandsserien, da Avarta fik sæsonens første sejr og strøg forbi Lundtofte og Liria, der nu lukker leddet med blot syv point.

Snekkersten kom foran 1-0 omkring den halve time, men fire minutter efter pausen udlignede William Smith Thygesen.

Den stilling holdt til det 90. minut, hvor Snekkersten scorede til slutresultatet 2-1.

Ugen bød dog også på en glædelig oplevelse.

I forbindelse med Forældreforeningens generalforsamling overrakte formanden Jørgen Olsen Lundtofte Boldklub en gave på 100.000 kroner til klubbens ungdomsarbejde.

Pengene skal bruges som tilskud til stævner i indland og udland for ungdomshold og til kurser for trænere. Desuden til at støtte mindrebemidlede medlemmer, så alle uanset økonomisk formåen kan spille fodbold i Lundtofte Boldklub og også deltage i ture og på fodboldskole.

Farvel til toppen

Taarbæk IF Sunshine kunne ikke stille i stærkeste opstilling til topkampen mod Frem Hellebæk i Serie 1, da forsvarsspilleren Tobias Munk Pedersen måtte melde fra på grund af sygdom. Og situationen blev ikke bedre, da den nye stærke angriber, Tobias Grimstrup, blev skadet i starten af kampen.

Alligevel fik Taarbæk en fornuftig start, men i det 8. minut kom Frem Hellebæk foran 1-0, og herfra gik det helt galt, så hjemmeholdet inden for otte minutter øgede til 4-0.

Inden pausen reducerede Thomas Smedegaard til 1-4, og da Marcus Michaelsen et minut inde i 2. halvleg scorede til 2-4, steg humøret.

Håbet blev slukket tre minutter før tid, da Frem Hellebæk øgede til 5-2, og så var en ny scoring af Marcus Michaelsen i overtiden kun kosmetik på nederlaget på 3-6.

Det var første gang i cheftræner Rene Christensens tre år i Taarbæk, at holdet har lukket seks mål ind i en kamp.

Nederlaget betyder, at Taarbæk blev hægtet af topstriden i rækken, hvor Frem Hellebæk har 36 og Bagsværd 35 point foran Taarbæk med 28 point.