Holst forhandler en forlængelse

Lyngby-angriberen Christian Holst har kontraktudløb med klubben om et halvt år, men forhandler om en forlængelse. Han har ikke travlt med at komme væk. Christian Holst er en af de Lyngby-spillere, som har brugt sæsonen i SAS Ligaen til at gøre positivt opmærksom på sig selv. Med ni sæsonscoringer er han Lyngbys topscorer, og nummer seks på den samlede topscorerliste. Om et halvt år udløber hans kontrakt med klubben, men selvom han er lydhør over for tilbud fra andre klubber, afviser han på ingen måde at fortsætte i Lyngby.

"Hvis der kommer det rigtige tilbud, er man jo dum, hvis ikke man siger ja, men jeg ligger også i kontraktforhandlinger med Lyngby, så det er også en mulighed at fortsætte der," siger Christian Holst til bold.dk. Færøske medier har i de seneste dage sat Christian Holst i forbindelse med et skifte til de nyslåede mestre fra AaB, men de rygter skydes ned af hovedpersonen selv.

"Nej, jeg har ikke selv hørt noget. Jo, jeg har hørt det i de færøske medier på ren rygtebasis," griner den færøske landsholdsangriber.