Debat: En hyldest til medarbejderne

Debat: En hyldest til medarbejderne

Yoa Piczenic, Lindevangen 59, Virum

ÆLDRE Der har i den senere tid været skrevet en del om ældreplejen i Det Grønne Område.

Lad dette være en hyldest til de mange imødekommende medarbejdere, min far og vi som pårørende mødte på genoptrænings- og rehabiliteringscentret Møllebo.

Det startede allerede ved første kontakt med visitators besøg på Herlev Hospital, hvor min far, der dengang var 96 år, var indlagt efter en meget alvorlig infektion med kødædende bakterier i maven.

Grundet længere tids sengeleje plus fire dage i kunstig coma havde min far brug for genoptræning, da han ikke længere kunne stå på sine ben.

Lyngby-Taarbæks visitator vurderede i samarbejde med min far, hospitalet og os pårørende, hvad han havde brug for. Visitator fremstod behagelig og lyttende.

Senere samme dag var min far installeret på Møllebo. Det blev til knap fire ugers genoptræning på Møllebo, hvor et imødekommende og kompetent personale samarbejdede om at få min far på fode igen.

Det har samtidig været et støttende og opmuntrende personale, der på fineste vis forstod at tage endog flere individuelle hensyn, også flere, end man som borger kunne forvente. Min far har rejst sig fra sengelejet og kan nu med den målrettede indsats fra Møllebo og sin egen viljestyrke vende tilbage til store dele af det liv, han havde før sit lange hospitalsophold, hvor han bl.a. nu igen kan tage bussen til biblioteket.