Comeback i superligaen: Hovedsponsor vender tilbage til Lyngby Boldklub

Entreprenørfirmaet J. Jensen A/S tager over efter bettingfirmaet Jetbull.

Foto: ©Per Kjærbye
[DK=20200913: Rasmus Tellufsen, Lyngby BK i sin debat for Lyngby BK]
  [UK=20200913: Rasmus Tellufsen, Lyngby BK]
[DK=20200913: Rasmus Tellufsen, Lyngby BK i sin debat for Lyngby BK] [UK=20200913: Rasmus Tellufsen, Lyngby BK] ©Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Da spillerne fra Lyngby Boldklub løb på banen til åbningskampen mod AaB, skete det iført trøjer med logoet for J. Jensen på brystet.

Dermed overtager nedrivningsfirmaet J. Jensen A/S endnu engang trøjesponsoratet, som tilfældet var i perioden fra 2011 til 2013.

Skiftet er et resultat af, at den hidtidige trøjesponsor, Jettbull, har besluttet at drosle ned på det danske spilmarked og derfor også siger farvel som hovedsponsor i Lyngby Boldklub.

Jetbull havde kontrakt på hovedsponsoratet indtil nytår, men Lyngby Boldklub og Jetbull er blevet enige om kontraktophør før tid.

Adm. direktør Andreas Byder understreger, at økonomien i klubben ikke er truet af Jetbulls stop – heller ikke selvom sæsonen er startet:

"Det brand og den bevægelse, vi rider på, er noget, som mange virksomheder gerne vil være en del af, så vi er ikke bekymrede. Vores økonomi er i hvert fald ikke truet, for vi har lavet en fin udtrædelsesordning med Jetbull og kan samtidig mærke, at der er stor interesse om vores platforme", siger Andreas Byder.