Chr. X’s Allé spærres i tre måneder: Sådan påvirker det trafikken

Ledningsarbejdet på Buddingevej rykker i retning mod Gladsaxe i næste uge

Lige om lidt, midt i november, er Lyngby-Taarbæk Forsyning færdig med at omlægge vand- og spildevandsledninger fra krydset Engelsborgvej/ Buddingevej og frem til Buddingevej 23B.

Det markerer, at man i næste uge tager fat på næste etape, der strækker sig fra Buddingevej 36B til og med udkørslen af Kærmindevej. Rykket mod Gladsaxe betyder, at krydset Buddingevej/Christian X's Allé bliver delvist spærret de næste tre måneder, og at Buddingevej bliver ensrettet mellem 36B og udkørslen af Kærmindevej.

Spærringen af Christian X's Allé er nødvendig, fordi arbejdet også foregår et lille stykke op mod Engelsborgvej. Kærmindevejs udkørsel til Buddingevej bliver også spærret.

Afslutningen af forsyningens arbejde i nærheden af viadukten får ingen betydning for afspærringen af krydset Engelsborgvej/Buddingevej, da der foregår flere andre forberedelsesarbejder til letbanen på strækningen mod stationen. Derfor bliver hverken viadukten eller krydset åbnet for biltrafik endnu.

Når de tre måneder er gået, rykker forsyningen arbejdet videre ud ad Buddingevej mod Gladsaxe.

Hvis man ønsker yderligere information om arbejdet, kan man se på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside www.letbane.ltk.dk, eller på hjemmesiden www.dinletbane.dk

fsp