Årets Butik og Årets Spisested skal findes i Lyngby

Vær med til at afgøre, hvilken butik og hvilket spisested, der løber med titlen. Og deltag samtidig i lodtrækning om gavekort til Magasin og Lyngby Storcenter.

Vær med til at kåre årets butik og årets spisested

Det er nu du skal til tasterne, hvis du vil være med til at kåre Årets Butik og Årets Spisested. Og samtidig deltage i lodtrækning om to gavekort til Magasin og Lyngby Storcenter.

Handelsforeningen Kongens Lyngby har nemlig netop offentliggjort hvem, der kan stemmes på.

Alle de nominerede er valgt ud fra deres arbejde for byen, deres initiativrige engagement og deres service.

Desuden er de nomineret ud fra særlige kendetegn hos de enkelte butikker.

De nominerede er…

Engelsk Herremagasin har ligget på Lyngby Hovedgade siden 1937 med deres flotte og alsidige varesortiment inden for herremode. Man er altid sikker på at få en god og personlig service af et kvalificeret personale, der lytter til kunderne.

Lyngby Nøgler og Hæle åbnede i 1999 på Lyngby Hovedgade. For fem år siden overtog Søren forretningen fra sin far. Man kan møde Søren hver dag bag disken, hvor han smilende tager imod kunderne. Han kan sit håndværk, giver gode råd – og servicen er altid helt i top.

Louis Nielsen har et stort og flot udvalg af briller og ligger også et stort engagement i byen i forhold til at fremme lokalmiljøet. Butikken deltager altid, når der sker noget i byen. Personalet har ”øje” for kunderne og leverer altid en engageret kundeservice.

Tre spisesteder

Villa Vi er et multihus på Kongevejen med bæredygtige produkter, kunsthåndværk, kaffebar, spisested, workshops, arrangementer og meget. Det lokale engagement er stort, og det er personalets service og imødekommenhed i høj grad også.

Hos Da Basso kan man sætte tænderne i autentisk italiensk mad med masser af specialiteter og lækkerier. Kvaliteten er i top, og man føler, at man tager en bid af Italien med sig både fra maden og personalet.

Café Amalie er en italiensk café på Lyngby Hovedgade med dejlig mad og ikke mindst masser af stemning og atmosfære– også i caféens dejlige gårdhave, der er en oase midt i byen.

Stem inden10.april

Det er kun medlemmer af Handelsforeningen Kongens Lyngby, der kan blive nomineret til Årets Butik og Årets Spisested. Hvem, der løber med de eftertragtede titler, afgøres på Handelsforeningens generalforsamling i midten af april, og vinderne bliver offentliggjort efterfølgende på Visitlyngby.dk. og i Det Grønne Område.

Du kan se en video med de nominerede butikker og spisesteder og stemme på din favorit på Visitlyngby.dk frem til den 10. april. Alle, der stemmer, deltager i lodtrækningen om to gavekort på hver 500 kr. til Magasin og Lyngby Storcenter.

peb

FAKTA

Hvad: Stem på Årets Butik og Årets Spisested

Hvordan: Se Visitlyngby.dk. Stem senest 10.april:

Hvem:

•Engelsk Herremagasin – Lyngby Hovedgade 70 A

•Lyngby Nøgler og Hæle – Lyngby Hovedgade 72

•Louis Nielsen – Lyngby Hovedgade 54 A

•Villa Vi – Kongevejen 61

•Da Basso – Lyngby Hovedgade 74

•Café Amalie – Lyngby Hovedgade 62

Sidste år vandt Røde Kors Butik og Parma & Pasta i Handelsforeningens konkurrence om at blive henholdsvis Årets Butik og Årets Spisested. Hvem skal vinde i år?