20-årig tiltalt for voldtægt, grov vold og vold mod politiet

Over flere retsdage skal Retten i Lyngby den kommende tid vurdere, om en 20-årig mand er skyldig i en sag fra sidste efterår.

Dømt for stalking og angreb med strømpistol: Satte GPS på offers mors bil

I den kommende tid vil en voldtægtssag blive udfoldet over flere retsdage ved Retten i Lyngby. I sagen er en 20-årig mand tiltalt voldtægt, grov vold, frihedsberøvelse og vold mod politiet, ifølge sagens anklageskrift.

"Min klient kan ikke erkende sig skyldig i voldtægtsanklagerne,“ siger forsvarsadvokat Hans Mogensen, der dog ikke ønsker at udtale sig yderligere.

Sagen startede 25. oktober sidste år om natten på en adresse i Kgs. Lyngby. Den følgende gengivelse af nattens forløb bygger på sagens anklageskrift.

Den unge mand er tiltalt for at have samleje med den forurettede kvinde, selv om hun sagde stop, græd, skreg og forsøgte at skubbe ham væk. Manden greb bagefter fat i kvindens hår, slog hende flere gange i hovedet, bankede hendes hoved ind i en sofa for så at filme offeret med sin telefon.

“Du vil bare have, at jeg skal elske dig, er det ikke det? Du skal bare voldtages, det er det, du gerne vil have. Voldtages og smadres,” skulle han blandt andet have sagt og:

“Hvis du skriver til din mor, så voldtager jeg også hende.”

Kvinden fik vristet sig fri og forsøgte at flygte. Men manden fik fat på hende og tog halsgreb på hende, så hun fik vejrtrækningsproblemer.

“I dag slår jeg dig ihjel, du skal dø, jeg slår dig ihjel i nat, og det er første gang, jeg kommer til at gøre det”, sagde han.

Offeret fik sig dog vristet fri, og hun flygtede nøgen fra stedet.

Manden blev senere samme nat anholdt af politiet, hvilket ikke gik stille for sig. Han stødte hovedet ind i maven på en politikadet og spyttede flere gange på vedkommende.

“Jeg plaffer jer, når jeg ser jer på gaden igen. Jeg skal nok finde ud af, hvem I er,” sagde han.

Fornærmelserne fortsatte mod politiet i patruljebilen og i detentionen i Gentofte.