Tre mænd anholdt for indbrud

Foto: Katrine Wied
Foto: Katrine Wied

En opmærksom kvinde anmeldte søndag klokken 12.45, at hun havde set tre mænd opholde sig på et grønt område tæt på en adress4e på Markvænget i Gøderup, hvor en bil var blevet flyttet. Derfor mistænkte anmelderen de tre mænd for måske at have begået indbrud på stedet.

Politiet kørte med flere patruljer hastigt til et grønt område ved Markvænget, hvor tre mænd blev truffet tæt ved en varebil. Der var tale om to mænd på 33 og 38 år fra Roskilde og en mand på 30 år fra Greve, der opholdt sig ved et skur, hvor politiet fandt effekter, der stammede fra adressen på Markvænget.

Ved nærmere undersøgelse af stedet kunne politiet konstatere, at hele huset var gennemrodet efter et indbrud, og at der i garagen, hvor bilen var flyttet fra, stod nogle værdifulde lamper. De tre mænd blev alle anholdt kl. 13.24 og sigtet for indbrud på Markvænget. Efter afhøring til sagen forblev de tre anholdte i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden vil fremstille dem i grundlovsforhør i løbet af i dag, mandag, ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling. Grundlovsforhøret vil af anklagemyndigheden blive begæret afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.