Superstudent på vej mod Asien

Frederik Berg Brink Jensen fra Lejre by forlader handelsgymnasiet i Roskilde med et fantastisk snit på 13,2. Nu forbereder han den helt store rejse til en række lande i Asien sammen med en klassekammerat under det kommende sabbatår, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag i et portræt af den unge mand.

Frederik er en social og venlig ung gut, der elsker at være sammen med vennerne, tage i byen med dem til ud på natten, og at rejse ud i verden og møde mennesker, der lever et helt andet liv end ham selv.

Han er levende interesseret i andre kulturer. Lige nu er han ved at komme sig oven på en pragtfuld uge på Roskildefestivalen sammen med vennerne, så stemmen er endnu en lille bitte smule hæs.

Og så har han et gennemsnit på 13,2 fra handelsgymnasiet i Roskilde – med 28 styk 12-taller og tre 10-taller. Det resultat når han på baggrund af de mange topkarakterer, fagkombinationen og antallet af fag på A-niveau, samt den bonus, man får hvis man kommer i uddannelse inden for to år efter afsluttet studentereksamen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.