Slotparken oplyst på Ledreborg i aftentimerne

Seks aftener i november kan man opleve den smukkeste, oplyste slotspark i mange farver ved Ledreborg Slot. Projektet er støttet filantriopisk af fonden Realdania, og derfor er der denne særlige adgang til parken i aftentimerne.

– Det har været en drøm i de sidste 20 år at belyse barokparken og slottet. 2020 har også været et hårdt år for Ledreborg, fordi både Livsstilsdage og Slotskoncerten er blevet aflyst på grund af corona. Derfor glæder vi os meget over at kunne give de besøgende en aften-gåtur med masser af plads til god afstand i barokparken og opleve efterårets mørke »i et andet lys«, siger John Munro, Ledreborg Gods, i en pressemeddelelse.

– Det er første gang, Ledreborg belyser parken, og vi håber, at det kan blive en årlig tradition her i de mørke aftener, tilføjer han.

Lyset bliver skabt i samarbejde med STC ved Morten Lind,

Ledreborg Slotspark tænder lyset om aftenen klokken 17.00-21.00 den 7. og 8. november og den 12., 13., 14. og 15. november.

Parkering er lige uden for parken – følg skiltene til parkering. Der kan være mørke områder, så det kan være en god ide at medbringe egen lygte. Husk fornuftigt fodtøj.

Hunde i snor er velkomne. Turen rundt i parken er i kuperet terræn. Der er ikke mulighed for at købe mad og drikke.

Gæster bedes holde passende afstand og vise hensyn. Hvis man er syg eller har symptomer, bedes man blive hjemme.