Rollemodeller løber med ungdomspris

Lejre Støtteforenings årlige skulderklap går til et trekløver fra Lejre Bordtennis.

Rollemodeller løber med ungdomspris

Modtagerne af ungdomsprisen Jonas Buster Hvass Frandsen, Adam Kølln og Alberte Dalsgaard Egeris Frantsen fra Lejre Bordtennis fik overrakt årets Ungdomspris af Heidi Bordinggaard fra Lejre Støtteforening. Foto: Lejre Støtteforening.

Tre unge bordtennisspillere løber med årets ungdomspris.

Det blev afsløret under Lejre Støtteforenings generalforsamling torsdag i sidste uge.

Her modtog Jonas Frandsen, Adam Kølln og Alberte Frantsen fra Lejre Bordtennis et skulderklap og hver 1000 kroner i præmie for deres evne til at være rollemodeller i den lokale bordtennisklub.

– Jonas, Adam og Alberte har ydet en uvurderlig indsats i 2022 som trænere for de mindre erfarne bordtennisspillere i Lejre. Hjulpet af deres gode teknik har de roligt og tålmodigt arbejdet med at lære de nye spillere bordtennisspillet, lyder motivationen bag prisen fra paraplyorganisationen, der er sat i verden for at give en håndsrækning til børne- og ungdomsarbejdet i Lejres foreninger.

– De har også hjulpet med til stævner både med tilrettelæggelsen men særligt med opmuntring og coaching og har også på den måde bidraget til at få skabt en holdånd omkring klubben, uddyber Lejre Støtteforening, der uddelte ungdomsprisen for 26. gang.

Har uddelt 100.000 kroner

Udover hæderen til de unge idrætsudøvere kom det desuden frem på generalforsamlingen, der løb af stablen i Lejrehallen, at Lejre Støtteforeningen har bidraget med godt 100.000 kroner til en række foreninger i kommunen i løbet af det forgangne år.

Det drejer sig om KFUM Toke spejderne, Floorball, Ledreborg Palace Golf, Bordtennis og FC Lejre fodbold.

I den knap så muntre afdeling kunne formand Jørgen Sondrup fortælle, at foreningen lige nu kæmper med at skaffe tilstrækkeligt med frivillige. Nye ansigter er derfor velkommen til at melde sig.

Formanden for Lejre Støtteforening blev selv genvalgt til bestyrelsen på generalforsamlingen. De øvrige medlemmer er Lone Bagge, Ole Bjørn Hansen, Jesper Koldborg, Jørgen Fangel, Heidi Bordinggaard, Christina Kvist Jensen, Helle Serup og Lise Wæverstrøm.