Pernille sadlede helt om og har fundet ny livsbane

Pernille Jensen var annoncekonsulent. Så bremsede hun op og gav sit liv en helt ny retning – i dag har kun klinik, webshop og udfører behandlinger og massage i sin klinik. Og har netop startet et helt nyt forårsmarked i Sonnerup.

Pernille sadlede helt om: Har fundet ny livsbane

Pernille Jensen stortrives med at have forladt jobbet som annoncekonsulent til fordel for en karriere med en webshop for plejeprodukter med aloe vera og en klinik, hvor hun behandler folk for stress. Foto: Agnete Vistar

Foto: Agnete Vistar

Gennem mange år var Pernille Jensen en kendt person i Lejre.

Ikke blot har hun boet i Sonnerup i 18 år; hun var også annoncekonsulent og medierådgiver på Midtsjællands Folkeblad fra 2003 til 2018, og havde derfor kontakt med rigtigt mange mennesker gennem årene i kraft af sit virke.

Så en dag skiftede hun helt om. Flyttede med mand og børn og kickstartede en helt anden karriere, som blev løbet i gang og som i dag giver ikke blot hende selv ny mening med livet, men også hendes kunder.

Og en indkomst, hun kan leve af.

Søndag kunne mange af Pernille Jensens gamle og nye kunder fra egnen få hilst på hende igen på hendes stand på forårsmarkedet Råt & Rustikt i kornladen på Michael Knaks gård i svinget på Englerupvej i Sonnerup.

Det er Pernille, der har stablet det nye marked på benene, med hjælp fra Iben Hempel.

– Vi syntes, der manglede noget. Der er mange høst- og julemarkeder, og masser af kræmmer- og loppemarkeder. Men det primære for os er et kvalitetsmarked her til foråret, hvor vi kun har stande med egen-producerede ting eller ting fra butikker, fortæller Pernille Jensen.

– Jeg gik i gang med at kontakte mit netværk, og der var venteliste på 10 mennesker. Vi holder det også næste år, men det er en udfordring for os, om stedet her kan bære eller om vi skal ud og finde noget større. Vi er begrænset af egen succes her. Jeg tror dog, vi bliver her – der er jo fantastisk stemning og et dejligt rum, siger Pernille Jensen.

Pernille Jensen er 48 år, gift og har to nyligt voksne børn. Det er en fantastisk alder, siger hun; perfekt til at satse på ny karriere og løbe en livsdrøm i gang. Hun har både webshop (foreverforyou.dk) for produkter fra det amerikanske firma, Forever Living, og så er hun også stresscoach.

På hendes klinik udfører hun forskellige former for massage og behandling, blandt andet en form, der minder meget om kranio-sakral terapi.

– Jeg fik lyst til at prøve noget andet end at sælge annoncer. Det var et kæmpe skift, men drivkraften har hele tiden ligget og ulmet – jeg vidste bare ikke hvad det skulle være, eller hvordan, beretter Pernille Jensen.

– Så faldt muligheden for at få en rigtigt fin forretning ned i min turban, og muligheden for at få egen klinik. Vi byggede nyt hus i Soderup, så jeg kunne have min klinik der, forklarer hun.

– Jeg fik startet langsomt op, og det udviklede sig. Jeg har taget uddannelse i stresscoaching. Der er så mange, der har brug for det, at jeg nogen gange kan få helt ondt i maven af det behov. Men det er dejligt at mærke, at jeg kan gøre en forskel for mennesker, siger hun.

Hun fortæller, at hun selv tidligere har oplevet at gå ned med stress. Endda to gange. Så hun ved, hvad der sker, når kroppen siger stop:

– Man lukker af fra halsen og ned, mens knolden kører derudaf. Det ender med, at man ligger fladt ned, for kroppen giver op, forklarer Pernille Jensen.

– Når jeg giver mine kunder essential treat med æteriske olier, bliver der lukket og slukket for tankemylderet hos dem. Når de går derfra, spørger de, om de har glemt noget. Bilnøgler? De ved dårligt nok, hvad de gjorde. Nogle græder, andre griner. Alt kommer op til overfladen, siger hun.

Fælles for behandlingerne i hendes klinik er, at det handler om, at finde ud af stress og jag og ind i roen. Koble af, geare ned, nulstille, slappe af, stresse af og finde balancen.

Hun oplever, at når hun kan gøre andre glade, bliver hun det også selv:

– Hvis jeg så har en lille andel i det, måske har hjulpet dem med at tage skridtene imod deres drømme, så danser jeg en lille sejrsdans, smiler hun.