Nye medlemmer og ny gruppe i Lejre Erhvervsforum

Ved tirsdagens generalforsamling i Lejre Erhvervsforum, blev der valgt tre nye medlemmer til bestyrelsen og så er der møde i en ny undergruppe efter påske

Tekst og foto: Susanne Helmo

Lejre: På generalforsamlingen i Lejre Erhvervsforum tirsdag aften meddelte formanden, Johan Scheel, at Lars Holten og Martin Nyrop-Larsen ikke ønskede genvalg. Kitte Filtenborg måtte trække sig i utide pga nyt job. Til gengæld havde man opfordret Kristian Emborg og Mathias Grip fra Spor 3 i Lejre og psykologen Ann Finch fra Roskilde til at indtræde i stedet og de modtog valget.

Der er 232 medlemmer og der er indbetalt medlemskontingent på 280.400 kr.

Der har været satset meget på medlemshvervning, hvilket også har givet resultat. Men ved telefonmarketing oplever foreningen, at en del af dem, der har givet tilsagn om medlemskab, ikke efterfølgende betaler kontingentet, når det så forfalder.

Der har været stor aktivitet med besøg og busture i foreningen og man ønsker fortsat, at det skal være gratis for medlemmerne.

Bestyrelsen skal ikke længere bestå af syv medlemmer, men 5-7 medlemmer og så åbnes der for, at enkeltpersoner nu også kan blive medlem af Lejre Erhvervsforum.

Ny undergruppe

En række medlemmer af Lejre Erhvervsforum som arbejder med forskellige typer af behandlinger og ydelser inden for sundhed, helbred, velvære etc. holder den 3. april møde for officielt at stifte en ny undergruppe under Lejre Erhvervsforum. Gruppen kommer til at hedde: Sund i Lejre.

Gruppens initiativtagere inviterer hermed både medlemmer af Lejre Erhvervsforum såvel som personer uden for Lejre Erhvervsforum til at deltage i dette stiftende møde.

Det bliver den 3. april 2018 og man melder sig til hos Nis Sørensen fra Sanselig healing. Se mere på Lejre Erhvervsforum.