Nej – ikke 12 tykke brandmænd

12 brandmænd skal gennem træningskurset “Et sundt og stærkt team“ med lederen af den kendte tv-serie, Fem Fede Kokke.

Nej - ikke 12 tykke brandmænd

Lejres beredskabschef, Frank Praefke fortæller, at et hold af Lejre Brandvæsens folk skal på kursus hos Mark Abildhauge, der også stod i spidsen for tv-programmet Fem Fede Kokke. Arkivfoto: Per Christensen

Foto: Per Christensen

Lejre Brandvæsen har fået chancen for at være ét ud af otte hold, som danske beredskaber afholder udgifterne for, nemlig træningsprogrammet “Et sundt og stærkt team”.

Det bliver søskendeparret Jo & Mark Abildhauge, der skal lede brandfolkene gennem de fire måneder, træningsprogrammet varer. Det nævnte beredskabschef Frank Praefke under den nylige nytårsparole på brandvæsnets station Hvalsø.

– Mark er der nok nogen af jer, der kender fra TV2-programmet Fem Fede Kokke. Og bare rolig – der er IKKE indgået tv-aftale om 12 tykke brandmænd – det vil vi trods alt skåne både jer og øvrige tv-seere for! sagde Frank Praefke under den nylige nytårsparole på station Hvalsø.

Hvilket affødte megen latter i salen.

I tv-programmet kørte Mark Abildhauge fem kokke med en hel del sul på sidebenene gennem et træningsprogram. Om det bliver det samme program, Lejres brandfolk skal igennem, melder historien ikke noget om. Endnu…