Nationalparkens bestyrelse består

Four more years - bestyrelsen i Nationalparken fortsætter og skal stort set alle skiftes ud om fire år, da de kun kan sidde i to år. Foto: Nationalparken
Four more years – bestyrelsen i Nationalparken fortsætter og skal stort set alle skiftes ud om fire år, da de kun kan sidde i to år. Foto: Nationalparken

Det bliver en stort set en uændret bestyrelse, der de kommende fire år vil drøfte og træffe beslutninger omkring arbejdet med Nationalpark Skjoldungernes Land. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Det har miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) bekendtgjort i en mail til nationalparkens formand, Lars Vedsmand.

På den netop offentliggjorte liste over de 15 bestyrelsesmedlemmer optræder ét nyt navn. Det nye bestyrelsesmedlem er Thomas Mahler, som er projektleder for Visit Fjordlandet, og som vil sidde i bestyrelsen som repræsentant for Visit Denmark.

Udpegelsen af bestyrelsesmedlemmerne gælder for de kommende fire år. Alle medlemmer kan maksimalt sidde i bestyrelsen i to perioder, og derfor betyder de mange genudpegelser, at nationalparken om fire år står overfor en udskiftning af stort set hele bestyrelsen.