Mistænkelige brande breder sig

En stribe brande i skure og containere i Ejby rejser spørgsmålet, om det er alvorlige drengestreger eller eventuelt en pyroman, som kan stå bag. Såvel natten til lørdag som natten til søndag var der ildløs i Ejby.

Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag. Begge gange skete det i Ebbemose-området, og begge gange knap halv to om natten. Natten til lørdag brændte beboernes fælles-carport ved Ebbemosen voldsomt. Også en bil gik op i flammerne; den bliver næppe funktionsdygtig igen.

Og natten efter var den gal igen, denne gang brændte en papcontainer ved Ebbemosen. Beboerne opdagede selv denne brand, og det lykkedes dem at holde ilden i containeren nede, så ikke der gik ild i det store skur, som container-pladsen er en del af.

Politiet mødte frem med hunde og gik i gang med at efterforske, om der muligvis kunne være nogen gerningsmænd i området. Den påfaldende lighed med branden natten før, og i det hele taget med en række brande i Ejby de seneste måneder, er årsagen til politi-undersøgelserne, der nu fortsætter.

Der arbejdes på at få en kommentar fra politiet mandag formiddag.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.