Madkunstner skaber spektakulær oplevelsesmiddag hos Godis Grønt

Den 17. september byder det økologiske gartneri Godis Grønt indenfor til en helt særlig sansende aften, når madkunstner Tine Galatius kommer forbi, og forbereder fem kulinariske madoplevelser.

Madkunstner skaber spektakulær oplevelsesmiddag hos Godis Grønt

Madkunstner skaber spektakulær oplevelsesmiddag hos Godis Grønt

Foto: Louise Pape Thomsen

Lejre: I sensommeren er der virkelig mulighed for at få en madoplevelse i Lejre ud over det sædvanlige, når madkunstner og kok Tine Galatius indtager gartneri Godis Grønt på Blæsenborgvej 9 i Lejre, og forvandler deres friske økologiske råvarer til en sanselig oplevelsesmiddag med fem anretninger den 17. september fra klokken 17.00 til 22.

Selve middagen foregår i deres kæmpe drivhus ved siden af de solmodne tomater, og alle sanser vil blive bragt i spil, når Tine og Godis Grønt byder til et stævnemøde med fokus på de frisk råvarer og sanserne.

Anne Rehder fra Godis Grønt fortæller i en pressemeddelelse:

– Tine kan, på en helt særlig måde, åbne vores øjne for maden og måltidets sanselighed. Når hun drysser gastronomi, kunst og historiefortælling udover vores friske økologisk grønt direkte fra Lejres jord, kan det kun blive en særlig sanselig aften. En åbning mod en ny relation til vores mad. Vi glæder os helt vildt til, sammen med Tine, at skabe en unik madoplevelse i vores duftende drivhus.

Arrangementet er en del af projektet Danske Maddestinationer støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Aftenen er arrangeret i samarbejde mellem madkunstner og kok Tine Galatius, Destination Fjordlandet og det økologiske gartneri Godis Grønt. Billetter kan købes på: bit.ly/Enspektakulæroplevelsesmiddagimarken.

En sansemiddag med hele fem anretninger kan nu nydes ved Godis Grønt. Pr-foto: Louise Pape Thomsen