Kom til foredrag om Lise Nørgaard

Kom til foredrag om Lise Nørgaard

Torsdag d. 16. februar klokken 19 vil foredragsholder Per Kuskner bringe en kærlig hyldest til Lise Nørgaard og hendes legendariske mesterværk ”Matador” i form af sjove fortællinger krydret med personlige anekdoter i Osted Kulturhus. Et underholdende indblik i, hvad der foregik, når kameraerne ikke var tændt.

Per Kuskner er forfatter og journalist, og havde et mangeårigt venskab med Lise Nørgaard. Lise var kilde og sparringspartner til hans bøger, og de mødtes privat flere gange, hvor kultur og tv ofte blev diskuteret.

Det bliver et mindeværdigt og underholdende foredrag, hvor Per Kuskner fortæller om tilblivelsen af tv-serien og universet i Korsbæk med dets mange personligheder. Få svar på nogle af de spørgsmål, som ellers er svært tilgængelige. Hvem skulle egentlig oprindeligt have spillet rollerne? Hvordan så skuespillerne selv på deres pågældende karakter? Havde deres medvirken i serien en effekt på deres senere karriere, og hvordan forløb en dag på settet? De mange sjove anekdoter og informationer bliver belyst med en masse billeder, der stammer fra dengang Matador blev til.

Alle er velkomne. Billetter kan købes på www.ostedkulturhus.dk.

Pressefoto