Hvorfor fejrer vi påske?

Følg Snapper og få hele påskens fortælling dag for dag

Hvorfor fejrer vi påske?

Så har børnene påskeferie, og du kan selvfølgelig næsten ikke vente med at fortælle dine små poder om påskens vilde og dramatiske fortællinger med korsfæstelse og opstandelse, vel? Men hvis du har brug for hjælp, så følg Roskilde Stift på Facebook, hvor bamsen Snapper skal høre historien om, hvorfor vi fejrer påske.

Påsken er den største højtid i den kristne kirke, men dens vilde og dramatiske fortælling fra palmesøndag over skærtorsdag og langfredag til påskedag kan være svær at fortælle til børn. Men der er hjælp at hente. På alle helligdagene i påsken kan du på Roskilde Stifts Facebook side møde bamsen Snapper fra ”Sigurd fortæller Bibelhistorier”. Her kan du høre hele påskens fortælling om påskeæg og påskelam, om død og opstandelse. Så saml alle ved morgenbordet palmesøndag, skærtorsdag, langfredag og påskedag, og kom i påskestemning med Snapper.

Og hvis du bliver så grebet af historien, at du vil høre mere, så er der masser af gudstjenester i hele Roskilde Stift, hvor præster er klar til at udfolde påskens fortælling for børn og voksne. Find en påskegudstjeneste nær dig lige her:

Fhttps://roskildestift.dk/om-roskilde-stift/hvad-sker-der-i-kirken-arrangementer-og-gudstjenester