Hundelufter fandt forulykket bil: Viste sig at være stjålet

En hundelufter bemærkede en forladt bil på en p-plads tirsdag aften – bilen skulle vise sig at være meldt stjålet i Holbæk sidste uge.

Klokken 20.14 tirsdag aften henvendte en mandlig hundelufter sig til Midt- og Vestsjællands Politi, fordi han havde observeret en personbil, som måske kunne være stjålet, og som havde påkørt nogle ting på parkeringspladsen ved skolen på Bygaden i Kirke-Hyllinge. Det oplyser politiet i et uddrag af døgnrapporten.

Politiet kørte til stedet og kunne konstatere, at der ganske korrekt var tale om en personbil, der var blevet stjålet den 24. marts på Rosen i Holbæk. Bilen var nu forladt, men havde påkørt et skilt og en kumme på parkeringspladsen.

Så hensynsløs kørsel

Et vidne kunne dog oplyse politiet om, at bilen tidligere på aftenen havde kørt hensynsløst rundt på parkeringspladsen, inden føreren var bakket ind i de påkørte genstande. I mørket og på afstand havde vidnet set flere personer forlade den forulykkede bil, og vidnet bemærkede, at en af personerne fra bilen var iført en hvid jakke, mens de øvrige var iført mørkt tøj.

Politiet har nu undersøgt den stjålne bil for eventuelle spor og også underrettet ejeren om fundet af bilen. Resultatet af de tekniske undersøgelser afventes nu i håb om, at spor kan identificere nogen mistænkte i forbindelse med kørsel i den stjålne bil.

Personer, der måtte have set bilens hensynsløse kørsel på parkeringspladsen inden uheldet eller personer på vej væk til fods fra området, må gerne kontakte politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.