Grethe Saabye spids- og borgmesterkandidat

Grethe Saabye er nyvalgt konservativ spids- og borgmesterkandidat og vil samle politiske, personlige og professionelle Lejre-kræfter om en økonomisk stærk, sund og grøn vision

Foto: Stina Lund
Arkivfoto fra Lejre Erhvervsforums nytårstaffel
Arkivfoto fra Lejre Erhvervsforums nytårstaffel

Den 16. januar blev Grethe Saabye enstemmigt valgt som spids- og borgmesterkandidat for Det Konservative Folkeparti til det kommende kommunalvalg.

Jan Hovmand blev genvalgt til bestyrelsen som formand, Trine Borre som næstformand, Henrik Svanholm og Bjørn Lykke Sørensen til bestyrelsen og. Dorte Killerich, ejer af Living Concepts (destinations- og turismeudvikling), blev bestyrelsens nye medlem.

Alsidig borgmesterkandidat

– Grethe Saabye er en alsidig og erfaren borgmesterkandidat, og har mere end ti års bred erfaring i den kommunale bestyrelsesverden, siger Jan Hovmand om valget.

. Blandt hendes direkte erfaringsområder er skoler, børn og unge, økonomi, erhverv og turisme og så er hun lokalkendt og udadvendt og jeg er sikker på, at hun kan samle kræfterne i kommunen, og hun har det nødvendige engagement og mod til at holde fast i værdierne. Både de konservative og dem, der er blevet Lejres stærke kendetegn, slutter formanden.

Læs hele artiklen i Midtsjællands Folkeblad – uge 4