Gratis sightseeing-bus

En ny sigtseeingbus viser Fjordlandet frem i sommerferien. Foto: VisitFjordlandet.
En ny sigtseeingbus viser Fjordlandet frem i sommerferien. Foto: VisitFjordlandet.

Lejre Kommune: I hele sommerferien er der mulighed for at hoppe på VisitFjordlandets gratis sightseeing-bus og gå på opdagelse i Lejre, Roskilde og Frederikssunds mange oplevelser.

Helt frem til og med uge 31 er det gratis at stige ombord på Fjordlandets bussen, der byder på tre forskellige temaruter.

– Øl-, vikinge- & rock-ruten (Stop ved: Sagnlandet Lejre, Lejre Museum, Ledreborg Slot, Vikingeskibsmuseet, Herslev Bryghus, Musicon og RAGNAROCK.)

– Kunst-, fjordliv- & eventyrruten (Stop ved: Jægerspris Slot, Frederikssund Museum, Willumsens Museum og Kulhuse Strand.)

– Økologi- & historieruten (Stop ved: Egholm Museum, Selsø Slot, Gershøj Havn, Gerlevparken og Svanholm Gods.)

Bussen afgår fra Roskilde Station og Frederikssund Station.

Udviklingschef i Destination Fjordlandet, Elaheh Peyman Granov, fortæller:

– Vi glæder os rigtig meget til, at vores bus kommer ud på Fjordlandets landeveje og håber, at mange vil benytte sig af det gratis tilbud, som gør det endnu nemmere at komme rundt til vores mange fantastiske attraktioner og nyde vores unikke natur. Det kan nemlig virke besværligt for turister at rejse ud af fx København efter oplevelser, hvis de ikke har en bil til rådighed, så nu tester vi, om denne mere bæredygtige transportløsning kan bringe endnu flere turister fra København ud til os, siger udviklingschef i Destination Fjordlandet Elaheh Peyman Granov.